Инфляция всего - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кропивницький : сайт журналу «Сурма», 2017)
Статья отслеживает мировую экономическую историю с позиций мировосприятия, формирования «антипорядка», влияния на общественное подсознание мыслящих людей. Стаття відслідковує світову економічну історію з позицій світосприйняття, формування «антипорядку», впливу на суспільну підсвідомість людей, що мислять. The article traces the world economic history from the standpoint of worldview, the formation of «anti-order», the influence on the social subconscious minded people.
Інфляція усього
Inflation of everything
Keywords: деградация; цивилизация; антипорядок; общественное сознание; прогресс; мораль; деньги; инфляция; деградація; цивілізація; суспільна свідомість; прогрес; гроші; інфляція; degradation; civilization; anti-order; social consciousness; progress; morals; money; inflation