Наукові записки. Вип. 16. - (:unkn) unknown (КНТУ, 2014)
Збірник є науковим виданням, в якому публікуються основні результати наукових робіт викладачів, студентів та магістрантів університету.
Keywords: збірник наукових праць; наукові праці