Інформатика. Методичні вказівки - Марченко, К. М. (КНТУ, 2016)
Для студентів спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія" при вивченні навчальної дисципліни “Інформатика”. Визначено тематику лабораторних робіт, подані приклади рішення задач, приведені варіанти індивідуальних завдань.
Keywords: інформатика; MathCad; математичний вираз; математична функція; графік рівняння; вектор; матриця