Комп'ютерна техніка та програмування - Оришака, О. В.; Марченко, К. М. (ЦНТУ, 2020)
Методичні рекомендації з вивчення навчальної дисципліни для студентів всіх форм навчання спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія»
Keywords: Windows; Word; Mathcad; Excel