Місце підприємств машинобудівної галузі в економіці країни - Нісфоян, С. С. (ПДАБА, 2012)
Проаналізовано стан машинобудівної галузі в економіці країни. Розглянуто сучасні тенденції розвитку машинобудування Кіровоградської області. Доведено існування випереджаючих тенденцій у розвитку машинобудівних підприємств Кіровоградської області. The state of the building industry in the economy was analyzed. Modern trends in Kirovograd region engineering were considered. The existence of leading trends in the development of machine-building enterprises Kirovograd region was proved.
Keywords: промисловiсть; машинобудування; Кіровоградська область; industry; machine-building; Kirovograd region