Шестеренна гідромашина - Кулєшков, Ю. В.; Магонець, Є. В.; Кулєшкова, К. Ю.; Руденко, Т. В.; Красота, М. В.; Kulieshkov, Y.; Mahonets, Y.; Kulieshkova, K.; Rudenko, T.; Krasota, M. (My University, 2018)
Шестеренна гідромашина, що містить корпус, у циліндричних розточках якого розміщені шестерні зовнішнього зачеплення з корегованими зубцями евольвентного профілю, зачепленими сполученими між собою з утворенням бічного зазору, яка відрізняється тим, що точка зачеплення наступної пари зубців шестерень знаходиться на лінії зачеплення і відстоїть від полюсу зачеплення на відстані.
Gear hydraulic machine