Газогідратні технології в імпульсних процесах обробки тиском - Скрипник, О. В.; Свяцький, В. В.; Skrypnyk, O.; Sviatskyi, V. (НТУ "ХПІ", 2017)
Наведено нові технічні рішення по використанню газогідратів як джерела енергії в імпульсних процесах обробки тиском. Запропоновано спосіби штампування з метою підвищення безпеки та збільшення економічної ефективності технологічного процесу за рахунок використання стабільних газових компонентів, застосування більш простого технологічного обладнання. New technical decisions on the use of gas hydrates as an energy source in impulse processes of pressure treatment are given. The methodі of forming is proposed with the aim of increasing safety and increasing the economic efficiency of the process through the use of stable gas components and the use of simple process equipment.
Gas-hydrate technologies in impulse processes of pressure treatment
Keywords: обробка металів тиском; газовий гідрат; імпульсне штампування; економічна ефективність; metalforming; gaseous hydrate; impulse forming; cost-effectiveness