Автоматизация и информатизация транспортных средств на основе распределенной системы управления с интеллектуальными мехатронными модулями - Аулин, В. В.; Панков, А. А.; Черновол, М. И.; Аулін, В. В.; Панков, А. О.; Черновол, М. І.; Aulin, V.; Pankov, A.; Chernovol, M. (ЦНТУ, 2018)
В даний час, завдяки прогресу апаратного та програмного забезпечення, архітектура систем управління та автоматизації можлива на основі придбання окремих мехатронних модулів у мехатронних системах більш складних рівнів для конкретних завдань, заснованих на розподіленій системі управління. Реалізація апаратної платформи розподіленої системи управління з мехатронним підходом повинна здійснюватися на основі структурних рішень, які є відкритими для розвитку і мають ієрархічну структуру, зокрема на основі платформи Arduino.
Автоматизація і інформатизація транспортних засобів на основі розподіленої системи управління з інтелектуальними мехатроними модулями
Automation and computerization of vehicles based on a distributed control system with intelligent mechatronic modules