Моделі контролю групової взаємодії операторів людино-машинних систем управління у просторі передатних функцій - Лисогор, В. М.; Сорокун, С. В.; Циганенко, О. М. (КНТУ, 2006)
Проаналізовані та досліджені ряд моделей контролю ефективності групової взаємодії операторів людино-машинних систем управління у просторі передатних функцій відповідних схем з’єднання окремих операторів з їх технічними засобами. Analysed and investigational row of models of control of efficiency of group co-operation of operators of the cheloveko-mashynnykh control systems in space of transmissions functions of the proper charts of connection of separate operators with their hardwares.
Keywords: модель; контроль; управління; людино-машинні системи (ЛМС); оператор; групова взаємодія; послідовна взаємодія; паралельна взаємодія; довільна взаємодія; багатокроковий алгоритм; структурні схеми