Дослідження та програмна реалізація системи компактного представлення відеоданих з метою зменшення часу їх обробки і передачі у мережі Інтернет - Шульга, В. (ЦНТУ, 2024)
Методи дослідження базуються на методах теорії телекому, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи компактного представлення відеоданих з метою зменшення часу їх обробки і передачі у мережі Інтернет. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: комп’ютерна інженерія; техніка стиснення; редагування відео