Дослідження та програмна реалізація системи радіально-базисної нейронної мережі для розпізнання образів - Окунєв, М. (ЦНТУ, 2024)
Методи дослідження базуються на методах штучного інтелекту, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи радіально-базисної нейронної мережі для розпізнання образів. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення
Keywords: комп’ютерна інженерія; класифікація зображень; нейронна мережа