Інженерія програмного забезпечення - Смірнов, О. А.; Конопліцька-Слободенюк, О. К.; Хох, В. Д.; Смірнов, С. А. (ЦНТУ, 2017)
Основна мета курсу полягає в отриманні досконалих знань у області інженерії програмного забезпечення а також отримання студентами навичок створення програмного забезпечення.
Keywords: проект; ресурси; діаграма; специфікація; CASE система