Українські фахові журнали : суспільні науки, інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Марченко, М.; Найдьонова, О. О. (ЦНТУ, 2017)
Вебліографічний список містить інформацію про електронні ресурси фахових видань за галузями наук : бібліотекознавство, історія, інформаційна та архівна справа. Описи ресурсів доповнені анотаціями, сайти діючі, деякі мають глибину архівів до 10 років. Дата складання вебліографії 29.03.2017 рік.
Keywords: бібліотекознавство; архівна справа; інформаційна діяльність; історичні науки; вебліографія