Сутність державного бюджету та його вплив на соціально-економічний розвиток - Шалімов, В. В.; Яворська, М. І. (КНТУ, 2013)
Досліджено суть державного бюджету, його економічне значення та функціонування. Порушено проблему впливу на соціально-економічний розвиток України та вади державного бюджету.
Keywords: бюджет; доходи та видатки бюджету; ознаки бюджету; суб'єкти бюджетних відносин; функції бюджету