Партисипативна модель управління виробництвом як чинник професійного розвитку найманих працівників - Ситник, О. Ю. (КНТУ, 2008)
У статті досліджуються форми і необхідні умови участі найманих працівників в управлінні виробництвом як засіб розвитку найманих працівників. In the article are viewed the participation’s forms of the wage in the management of the company. The problems of the staff’s development, influence of the participation’s management on the labor’s quality and the economic position’s stabilization are considered.
Keywords: людський капітал; розвиток персоналу; соціально-трудові відносини; управління підприємством