Островська, Г. Й.Гузар, У. Є.Ostrovska, H.Huzar, U.2024-05-222024-05-222023Островська, Г. Й. Управління креативністю персоналу в закладах індустрії гостинності / Г. Й. Островська, У. Є. Гузар // Центральноукраїнський науковий вісник. Економічні науки : зб. наук. пр. – Кропивницький : ЦНТУ, 2023. – Вип. 9(42). – С. 83-90.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/14028Стаття присвячена дослідженню поняття креативності персоналу у закладах індустрії гостинності в умовах сьогодення, аналізу характеристики креативності у літературних джерелах вітчизняних та зарубіжних учених, визначенні ключових умов успішності управління креативністю персоналу та розробці практичних сучасних підходів щодо управління креативністю персоналу у закладах індустрії гостинності. The article is devoted to the study of the concept of personnel creativity in the hospitality industry in today's conditions, the analysis of the characteristics of creativity in the literary sources of domestic and foreign scientists, the determination of the key conditions for the success of the management of personnel creativity, and the development of practical modern approaches to the management of personnel creativity in the hospitality industry.ukуправління креативністюперсоналіндустрія гостинностісучасні підходимаркетинг«стартап»creativity managementpersonnelhospitality industrymodern approachesmarketing"startup"Управління креативністю персоналу в закладах індустрії гостинностіCreativity Management of Staff in Hospitality Industry InstitutionsArticlehttps://doi.org/10.32515/2663-1636.2023.9(42).83-90