Особливості регулювання різних секторів економіки в розвинутих країнах - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Сайт www.surma-ua.info, 2018)
Досліджено підходи до регулювання ринку праці в США та країнах Західної Європи, визначено заходи у сфері промислової політики в США, Європі та Японії The approaches to labour market regulation in the USA and Western Europe are investigated, measures in the field of industrial policy in the USA, Europe and Japan are defined
Features of regulation of various sectors of the economy in developed countries
Keywords: ринок праці; заробітна плата; соціальна політика; промислова політика; демілітаризація; лоббі; labour market; wages; social policy; industrial policy; demilitarization; lobby