Теоретичне дослідження подільчо-формуючих постачальних пристроїв машин для завантаження сипких матеріалів - Оришака, О. В.; Гончаров, В. В.; Артюхов, А. М.; Оришака, В. О.; Orishaka, O.; Goncharov, V.; Artyukhov, A.; Orishaka, V. (КНТУ, 2010)
Теоретично обґрунтовані параметри подільчо-формуючих постачальних пристроїв машин для завантаження сипких матеріалів в клапанні мішки, а саме постачального пристрою з лійками, на вихідних частинах яких встановлені вивантажувальні патрубки з можливістю здійснювати зворотно- обертальний рух і постачального пристрою з формуючими гравітаційними поверхнями, які жорстко встановлені на корпусі, що змонтований на матеріалопроводі з можливістю здійснювати зворотно- обертальний рух. Встановлені оптимальні співвідношення вхідних і вихідних параметрів лійки та кута нахилу гравітаційної поверхні. Parameters of the division-forming nutritious device of machines for loading loose materials in valvular sacks are theoretically proved, namely the nutritious device with funnel on which target parts unloading branch pipes with an opportunity to make back and forth motion and the nutritious device with forming gravitational surfaces which are rigidly established on the case which is mounted on materials handling with an opportunity to make return-rotary movement are established. Optimum parities of entrance parameters funnel and a corner of an inclination of a gravitational surface are established.
Theoretical research of division-forming nourishing device of machines for the load of friable materials
Keywords: постачальний пристрій; завантажувальна машина; матеріалопровід; клапан; бункер; сипкий матеріал; клапанний мішок