Розрахунок тягових і робочих органів трубчастих скребкових конвеєрів - Олексишин, О.; Oleksyshyn, O. (КНТУ, 2012)
Приведена методика розрахунку робочих і тягових органів трубчастих скребкових конвеєрів. Виведені аналітичні залежності для визначення конструктивних і силових параметрів робочих і тягових органів. Дані практичні рекомендації виробництву з проектування вказаних механізмів. The design procedure of working and traction organs of the tubular chain conveyors. The derived analytical dependence for determining the design and operating parameters of power and traction bodies. Practical recommendations are expounded for production on designing these mechanisms.
Сalculation of traction and working organs of tubular scraper conveyors
Keywords: ланцюговий конвеєр; шарнір; робочий орган; скребок; тяговий розрахунок