Пономаренко, Олександр ВіталійовичPonomarenko, Oleksandr2021-12-162021-12-162021-12-07Пономаренко, О. В. Система підтримки прийняття рішень при управлінні технологічними процесами виготовлення кондитерських сумішей : спец. 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / наук. кер. Л. Г. Віхрова ; Центральноукраїн. нац. техн. ун-т. - Кропивницький : ЦНТУ, 2021. - 98 с.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/11466Метою даної магістерської роботи є підвищення продуктивності технологічного процесу та підвищення якості приготування пралінових мас за допомогою створення автоматизованої системи управління на основі експертних оцінок, що забезпечує отримання продукції високої якості, узгоджену роботу технологічного устаткування й поліпшення планування виробництва в цілому. The purpose of this master's thesis is to increase the productivity of the technological process and improve the quality of praline masses by creating an automated management system based on expert assessments, ensuring high quality products, coordinated operation of technological equipment and improving production planning in general.uk-UAавтоматизована система керуванняалгоритм ухвалення рішеньтехнологічний процескондитерська сумішautomated control systemdecision-making algorithmtechnological processconfectionery mixtureСистема підтримки прийняття рішень при управлінні технологічними процесами виготовлення кондитерських сумішейDecision support system in the management of technological processes for the manufacture of confectionery mixturesOther