Фінансовий менеджмент. Менеджмент - Заярнюк, О. В. (ЦНТУ, 2023)
Методичні рекомендації з вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент бізнесорганізацій» створені для допомоги здобувачам оволодіти теоретичними знаннями та набути практичних навичок з механізмів реалізації фінансового менеджменту; знати склад та вимоги до фінансової звітності; володіти стратегією і тактикою ухвалення фінансових рішень; здійснювати прогнозування та планування грошових потоків підприємства; визначати вартість грошей у часі; здійснювати оптимізацію структури на підприємстві; залучати інвестиції та управляти фінансовими ризиками; вміти аналізувати фінансову звітність; знати нюанси процедури банкрутства та фінансової санації підприємства.