Пристрій для автоматичного керування електроспоживанням - Плєшков, П. Г.; Pleshkov, P.; Савеленко, І. В.; Savelenko, І.; Сіріков, О. І.; Sirikov, A. (ДП «Український інститут промислової власності», 2011)
Пристрій для автоматичного керування електроспоживанням, в якому блок прийому інформації від первинних датчиків підключений до мікроконтролера, додатково введені блоки прийому інформації від лічильників технічного і комерційного обліку, виходи з яких підключені до мікроконтролера, а вихід з мікроконтролера підключений до блока керування споживачами-регуляторами. Устройство для автоматического управления электропотреблением, в котором блок приема информации от первичных датчиков подключен к микроконтроллеру, дополнительно введены блоки приема информации от счетчиков технического и коммерческого учета, выходы которых подключены к микроконтроллеру, а выход микроконтроллера подключен к блоку управления потребителями-регуляторами. The invention proposes an electricity demand automatic control device, wherein an information receive unit for receiving information from primary sensors is connected to a microcontroller. In addition, the device comprises information receive units for receiving information from billing electric meters and technical meters, outputs of which are connected to microcontroller, microcontroller output is connected to unit for control of load-controlled consumer.
Устройство для автоматического управления электропотреблением
Electricity demand automatic control device
http://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=viewdetails&IdClaim=162560&chapter=description
Keywords: електроспоживання; автоматичне керування; споживач-регулятор