Чумаченко, О. С.Запірченко, Л. Д.2023-06-062023-06-062023Чумаченко, О. Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах / О. Чумаченко, Л. Запірченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 трав. 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. – С. 436–438.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/12828uk-UAвідгукизаклади харчуванняобслуговуванняспілкуванняПідвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовахThesis