Доробок Т. Мальтуса і К. Маркса як фундамент розробки виробничих важелів соціально-економічного впливу на виробничі процеси - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кропивницький : сайт www.surma-ua.info, 2017)
Аналізуються найвідоміші праці представників економічної теорії минулого у розрізі демографічної кризи України сьогодення The most famous representatives of economics of the past in terms of the demographic crisis Ukraine today are analyzed
Proceedings of T. Malthus and K. Marx as the basis for the development of production levers of socio-economic impact on production processes
Keywords: населення; багатство; заробітна плата; капітал; народжуваність; смертність; population; wealth; salary; capital; fertility; mortality