Зарубіжна практика прогресивного оподаткування доходів фізичних осіб із заробітної плати - Кучеренко, А. В. (ЦНТУ, 2025)
Досліджується зарубіжна практика прогресивного оподаткування доходів фізичних осіб із заробітної плати.
Keywords: оподаткування; фінанси; податкова політика