Сучасні проблеми інформаційного забезпечення макроекономічного аналізу - Гай, О. М.; Крячко, В. Г. (КНТУ, 2008)
У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти розвитку статистики національної економіки. Охарактеризовано напрями розвитку статистики підприємств як важливої складової інформаційного забезпечення акроекономічного аналізу. The theoretical and practical aspects of development of statistics of national economy are considered in the article. Directions of development of statistics of enterprises are described as an important constituent of the informative providing of macroeconomic analysis.
Keywords: макроекономічний аналіз; система національних рахунків; інформаційне забезпечення; статистика підприємств