Проблеми розвитку малих підприємств в Україні та деякі шляхи забезпечення їх позитивного розвитку - Кур’ян, Т. С.; Kurjan, T. (КНТУ, 2012)
У даній статті розглядаються проблеми розвитку низької ефективності діяльності малих підприємства в Україні та запропоновані деякі шляхи підвищення ефективності їх діяльності. This paper addresses the problem of low efficiency of small enterprises in Ukraine and suggested some ways to improve their performance.
Problems of small enterprises in Ukraine and some ways to ensure their positive development
Keywords: підприємство; малий бізнес; малі підприємства