Дослідження впливу конструктивних параметрів адаптивного захватного пристрою на сили затиску - Мажара, В. А.; Годунко, М. О.; Шматько, С. С. (КНТУ, 2015)
В статті розглядається вплив конструктивних параметрів адаптивного захватного пристрою на силу затиску як призматичних, так і циліндричних деталей та наведено методику розрахунку сил затиску.
Keywords: адаптивний захватний пристрій промислового робота; кут повороту ведучої ланки; циліндрична деталь; призматична деталь