Інтеграція ІТ-рішень в управлінські процеси підприємства - Ковпак, Максим Олегович; Kovpak, Maksym (ЦНТУ, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в полягає у виявленні та аналізі ефективних шляхів інтеграції ІТ-рішень в управлінські процеси на підприємстві задля підвищення його ефективності та конкурентоспроможності. The purpose of the qualification paper is to identify and analyze effective methods of integrating IT solutions into enterprise management processes to enhance its efficiency and competitiveness.
Integration of IT solutions into the management processes of the enterprise
Keywords: інформаційні технології; цифровізація; управління підприємством; information technologies; digitalization; enterprise management