Бухгалтерський облік як основа інформаційного забезпечення управління акціонерним товариством - Сидоренко, Л. О. (КНТУ, 2007)
Висвітлено проблеми формування інформаційного забезпечення управління акціонерним товариством; надано пропозиції стосовно вдосконалення обліку акціонерного капіталу, цінних паперів, дивідендів, витрат акціонерного товариства, фінансової звітності. The problems of forming of the informative providing of management by the joint-stock company are lighted up, suggestions, touching perfection of account of equity, securities, dividends, charges of joint-stock company, financial reporting, are given.
Keywords: управління акціонерним товариством; акціонерний капітал; витрати акціонерного товариства; дивіденди