Теплотехнологічні процеси та установки - Клименко, В. В.; Кравченко, В. І.; Кравченко, В. И.; Klymenko, V.; Kravchenko, V. (ЦНТУ, 2018)
У методичних рекомендаціях визначені вимоги до курсового проекту з дисципліни “Теплотехнологічні процеси та установки”, окреслена організація процесу її виконання та захисту, приведений порядок розрахунку, обов’язкові питання для кожного розділу, які повинні розглядатися при її виконанні та вказівки до виконання роботи. Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» освітньо-професійної програми „Енергетичний менеджмент” і освітнього рівня бакалавр. В методических рекомендациях определены требования к курсовому проекту по дисциплине "теплотехнологического процессы и установки", очерчена организация процесса ее выполнения и защиты, приведенный порядок расчета, обязательные вопросы для каждого раздела, которые должны рассматриваться при ее выполнении и указания к выполнению работы. Методические рекомендации предназначены для студентов специальности 141 «Электроэнергетика, электротехника и электромеханика» образовательно-профессиональной программы «Энергетический менеджмент» и образовательного уровня бакалавр. In the methodological recommendations, the requirements for the course project on the discipline of "heat technological processes and installations" are defined, the organization of the process of its implementation and protection, the procedure for calculation, the mandatory questions for each section that must be considered when implementing it and instructions for the performance of work are outlined. Methodical recommendations are intended for students of specialty 141 "Electric power engineering, electrical engineering and electromechanics" of the educational and professional program "Energy Management" and the educational level of the bachelor.
Теплотехнологические процесы и установки
Thermal technology processes and utilities
Методичні вказівки
Keywords: теплотехнологічні процеси; теплообмінник; водогрійний котел; теплотехнологические процессы; теплообменник; водонагревательный котел; thermal tecnology processes; heat transferer; water heating stove