Управління витратами як фактор підвищення конкурентноздатності металургійного підприємства - Шапіро, І. А.; Ковальчук, К. Ф. (КНТУ, 2009)
У даній статті описано місце управління витратами в системі управління конкурентноздатністю продукції підприємства, сутність системи управління витратами, яка дозволяє приймати управлінські рішення, що спрямовані на підвищення ефективності діяльності підприємства. In this article described place of management expenses in control system by the competitiveness of products of enterprise, essence of control system by expenses, which allows to accept administrative decisions, directed on the increase of efficiency of activity of enterprise.
Keywords: конкурентноздатність; витрати; система управління витратами; місця виникнення витрат; ефективність