Методика розрахунку точності завантаження деталей на металообробні верстати промисловими роботами - Павленко, І. І. (ЖДТУ, 2003)
В статті розглянуті питання встановлення загальної послідовності та конкретних особливостей розрахунку точності встановлення деталей на металообробні верстати промисловими роботами.