Проектування і розрахунок індукційного канального міксера продуктивністю 16 т/год - Буркутенко. Артем Сергійович; Burkutenko. Artem (ЦНТУ, 2025)
Мета кваліфікаційної бакалаврської роботи полягає у вивченні, перше конструкції та роботи даного індукційного канального міксера, а подруге це розрахунок розмірів ІКМ, а також електротехнічних параметрів та визна чення матеріального та теплового балансу проектованого ІКМ продуктивніс тю 16 т/год. Проектування та розрахунок ІКМ полягає в наступному: це розрахунок плавильного агрегату ІКМ та визначення основних розмірів, також визначен ня його електротехнічних параметрів, розрахунок та визначення матеріально го і теплового балансів для його проектування. Графічна частина ІКМ включає перше загальний вигляд ІКМ, а також його індуктора. The purpose of the qualification bachelor's thesis is to study, first, the design and operation of this induction channel mixer, and secondly, the calculation of the dimensions of the PCM, as well as electrical parameters and the determination of the material and heat balance of the designed PCM with a capacity of 16 t/h. The design and calculation of the PCM consists of the following: this is the calculation of the melting unit of the PCM and the determination of the main dimensions, as well as the determination of its electrical parameters, the calculation and determination of the material and heat balance for its design. The graphic part of the PCM includes, first, a general view of the PCM and its inductor.
Design and calculation of an induction channel mixer with a capacity of 16 t/h
Keywords: індукційний канальний міксер; матеріальний баланс; електротехнічний розрахунок; тепловий баланс; induction channel mixer; material balance; electrical calculation; heat balance