Облік та внутрішній аудит в управлінні. Самостійна робота - Смірнова, І. В.; Смірнова, Н. В. (ЦНТУ, 2024)
Методичні рекомендації визначають загальні вимоги до виконання самостійної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», ОНП «Аудит, державний фінансовий контроль та експертиза» при вивченні дисципліни «Облік та внутрішній аудит в управлінні».
Keywords: бухгалтерський облік; аудит; внутрішній аудит; управління