Обладнання ливарного виробництва - Скрипник, О. В.; Конончук, С. В. (ЦНТУ, 2019)
Дано основні вимоги до мети, тематики і обєму курсового проекту та правил оформлення текстової і графічної його частини.
Keywords: курсовий проект; технічна документація; правила оформлення документів; основні вимоги