Результати експериментальних досліджень роботи відцентрово-пневматичного сепаратора зерна - Філімоніхін, Г. Б.; Васильковський, О. М.; Петренко, Д. І. (КНТУ, 2008)
У роботі наведені результати експериментальних досліджень процесу очищення зерна відцентрово-пневматичним сепаратором. In work brought the results of experimental studies process a separate of grain by a centrifugalpneumatic separator.
Keywords: відцентрово-пневматична машина; повітряне очищення; надкритична швидкість повітря; барабан зі спіральною поверхнею