Дослідження впливу параметрів вентильованого фасаду на коефіцієнт теплотехнічної однорідності - Катана, Михайло Михайлович; Katana, Mykhailo (ЦНТУ, 2024)
Запропоновано навісну фасадну систему на гнучких зв'язках із вузловим кріпленням керамогранітних плит для будівництва та реконструкції будівель висотою до 75 метрів у різних кліматичних районах України, що характеризується підвищеним опором теплопередачі та меншою матеріаломісткістю в порівнянні з існуючими аналогами. Розроблено альбом конструктивних рішень пропонованої фасадної системи для практичного використання при проектуванні та будівництві A hinged facade system on flexible connections with nodal fastening of porcelain stoneware slabs for the construction and reconstruction of buildings up to 75 meters high in different climatic regions of Ukraine is proposed, which is characterized by increased heat transfer resistance and lower material consumption compared to existing analogues. An album of constructive solutions of the proposed facade system has been developed for practical use in the design and construction of high-rise buildings in different climatic regions of Ukraine.
Study of the influence of ventilated facade parameters on the coefficient of thermal homogeneity
Keywords: вентильовний фасад; утеплення; кронштейн; ventilated facade; insulation, bracket; uniformity