Вплив забур'яненості посівів на продуктивність сорту Валюта - Трикіна, Н. М. (КНТУ, 2007)
Наведено особливості формування врожаю рослинами сої залежно від рівня та тривалості забур'яненості посівів.
Keywords: соя; сорт Валюта; забур'яненість; урожайність