Програма для визначення характеристики відцентрового насоса після обточки робочого колеса - Ковальчук, Н. В.; Kovalchuk, N. (КНТУ, 2012)
В статті представлена програма розрахунку діаметра обточеного робочого колеса відцентрового насоса при його регулюванні або підборі, що дає можливість в короткий термін не тільки визначити параметри його обточки, але і нові характеристики насоса, і координати точок спільної роботи насоса з трубопроводом. In the article the program of diameter calculation for turning driving wheel of centrifugal pump by regulation or selection is presented, it gives the opportunity to determine not only the parameters of turning, but new pump characteristics and points of coordinates for joint work of pump with conduit .
The program for determination of the centrifugal pump characteristics after driving wheel turning
Keywords: насос; витрата; напір; характеристика насоса; робоче колесо; трубопровід; діаметр; обточка