Виробничо-ознайомча практика. Менеджмент. ІІ курс - Сторожук, О. В.; Грінка, Т. І.; Немченко, Т. А. (ЦНТУ, 2018)
Методичні вказівки визначають мету, завдання, тематику, організаційні аспекти проходження виробничо-ознайомчої практики, складання та захисту звіту з практики для студентів спеціальності 073 «Менеджмент».