Удосконалення кадрового забезпечення конкурентоспроможності підприємства - Савеленко, Г. В.; Лунжак, В. С.; Savelenko, G.; Lunjak, V. (КНТУ, 2012)
В представленій статті визначені проблеми підвищення конкурентоспроможності підприємства за рахунок розвитку персоналу. Представлено схему взаємозв’язку розвитку персоналу та підвищення конкурентоспроможності підприємства. Наведено послідовність дій при розробці стратегії розвитку персоналу підприємства. In the presented article certain problems of increase of competitiveness of enterprise are due to development of personnel. The chart of intercommunication of development of personnel and increase of competitiveness of enterprise is built. Certainly sequence of development of strategy of development of personnel of enterprise.
Improvement of the skilled providing of competitiveness of enterprise
Keywords: персонал; конкурентоспроможність підприємства; розвиток персоналу; стратегія; кадрове забезпечення