Лабораторні дослідження полицевого робочого органа для використання в системі рекультивації грунту - Колбасін, В. О.; Волик, Б. А.; Дубовик, В. О.; Kolbasin, V.; Volik, B.; Dubovik, V. (КНТУ, 2012)
В роботі розглянуто окремі аспекти механізації технічного етапу рекультивації порушених земель. Запропонована конструкція ґрунтообробного робочого органа, наведені основні положення методики розрахунку його конструктивних параметрів. Some mechanization aspects of technical stage of damaged soil recultivation are considered in this article. The construction of soil cultivation working organ is proposed. The basic statements of cultivation method of its structural parameters are given.
Laboratory studies moldboard working body for use in land reclamation
Keywords: технічна рекультивація; полицевий робочий орган