Оцінка структури національної економіки з точки зору стійкості розвитку - Аскерова, С. А.; Asgarova, S. (КНТУ, 2016)
У даній статті досліджуються теоретичні та практичні проблеми реструктуризації економіки. Аналізується існуючий рівень економічного потенціалу та досягнуті результати проведеної політики. Структурна політика держави узгоджується з прогнозами довгострокового розвитку. Тому при визначенні основних напрямів економічного розвитку потрібно врахувати взаємозв'язки окремих галузей економіки. The main purpose of research is to find out factors determining the stability of the national economy mechanism and optimize its structure. This article explores the theoretical and practical problems of economic restructuring. However, it also analyzes the current level of economic potential and achievements of the policies. Structural policy of the government also agrees with the long-term development forecasts etc.
Evaluation of the Structure of the National Economy in Terms of Sustainability
Keywords: виробництво; споживання; купівельна спроможність; економічний потенціал; конкуренція; реструктуризація; стійкість; інвестиція; production; consumption; purchasing power; economic potential; competition; restructuring; stability; investment