Стратегічний менеджмент агропідприємств: нові пріоритети в умовах інтеграції до європейського простору - Петросян, А. А. (ЦНТУ, 2025)
Тези доповіді III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: агропідприємства; аграрний сектор України; ефективність; стійкий розвиток; конкурентні переваги; євроінтеграція