Використання можливостей ігрових видів спорту в процесі формування здорового способу життя студентів - Андрощук, I. O.; Липчанська. Л. М.; Мотузенко, Т. Є. (ЦНТУ, 2025)
Навчальний посібник «Використання можливостей ігрових видів спорту в процесі формування здорового способу життя студентів», який містить інформацію про ігрові види спорту, їх роль в навчанні і подальшій професійній діяльності студентів, розкриває зміст ігрових видів спорту, інформацію і довідковий матеріал та спортивний словник термінів українською та англійською мовами, якими викладачі та студенти оперують в процесі навчання та тренування. Навчальний посібник адресований студентам і викладачам вищих навчальних закладів, які спілкуються українською і англійською мовами і займаються фізичною культурою і спортом
Keywords: здоровий спосіб життя; студенти; мотивація до занять спортом; формування здоров'я; освітній процес; фізична активність у освітньому середовищі; соціалізація через спорт; профілактика захворювань