Моделювання впливу теорій управління на організаційно-методологічні засади в обліку та економічному аналізі - Лазаришина, І. Д.; Погребняк, Н. Д.; Кузіна, Д. (КНТУ, 2007)
У статті досліджено моделі впливу шкіл управління на організацію та методологію бухгалтерського обліку та економічного аналізу. Наведено характеристику впливів. The article dedicated to the models of the influence of the management’ schools to the organization and methodology of accounting and economic analysis. The characteristic of the influences are proposed.
Keywords: економічний аналіз; школи; бухгалтерський облік; управління