Удосконалення стратегії розвитку територіальної громади на прикладі Коблівської сільської ради - Олійник, Олена Миколаївна; Oliinyk, Olena (ЦНТУ, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи полягає у з’ясуванні теоретичних та практичних аспектів формування та удосконалення стратегії розвитку територіальної громади, на прикладі Коблівської сільської ради. У роботі здобувачем вирішено наступні завдання: дослідити теоретичні аспекти формування стратегії розвитку громади; розглянути діючу стратегію розвитку досліджуваної громади; провести аналіз проблем громади та запропонувати шляхи їх вирішення; провести SWOT-аналіз дослідивши сильні та слабкі сторони, можливості та загрози досліджуваної громади; надати дієві пропозиції щодо покращення економічної складової громади та її інвестиційної привабливості. Об’єктом дослідження було обрано публічну діяльність Коблівської сільської ради, яка представляє одну з найбільших громад Миколаївської області. The purpose of the qualification work is to clarify the theoretical and practical aspects of the formation and improvement of the development strategy of the territorial community, on the example of the Kobleve village council. In the work, the applicant solved the following tasks: to study the theoretical aspects of forming a community development strategy; to consider the current development strategy of the community under study; to analyze the problems of the community and propose ways to solve them; to conduct a SWOT analysis by examining the strengths and weaknesses, opportunities and threats of the community under study; to provide effective proposals for improving the economic component of the community and its investment attractiveness. The object of the study is the public activity of the Kobleve village council, which represents one of the largest communities in Mykolaiv region.
Improving the strategy ща territorial community development based on the example of the Kobliv territorial community
Keywords: стратегія; стратегія розвитку громади; регіональний устрій; strategy; community development strategy; regional structure