Електронна система керування двигуном внутрішнього згорання з режимом самодіагностики та стандартизованими кодами помилок - Аулін, В. В.; Бичовий, І. В.; Лисенко, С. В.; Голуб, Д. В.; Замота, Т. М.; Гриньків, А. В.; Слонь, В. В.; Aulin, V.; Bychovyi, I.; Lysenko, S.; Holub, D.; Zamota, T.; et al. (КНТУ, 2016)
Електронна система керування двигуном внутрішнього згорання з режимом самодіагностики та стандартизованими кодами помилок містить електронний блок керування двигуном, систему датчиків, виконавчі пристрої та роз'єм для діагностики. У роз'єм встановлюють універсальний адаптер, що містить постійний запам'ятовуючий пристрій з адаптивним набором режимів роботи датчиків двигуна та блок аналізу і передачі параметрів до блока керування двигуном.
Keywords: електронна система керування двигуном; режим самодіагностики