Підвищення ефективності зволоження зерна в машинах і апаратах зернопереробних підприємств - Глобенко, Г. О.; Globenko, G. (КНТУ, 2010)
В статті розглянуто питання підвищення ефективності зволоження зерна. З метою підвищення ефективності зволоження зерна і зменшення енергозатрат на підприємствах зернопереробної промисловості визначені фактори, які впливають на процес зволоження та запропоновано принципово новий вид пропорційного дозатора зерна і води. The question of increase efficiency moistening of grain is considered in the article. With the purpose of increase efficiency moistening of grain and diminishing power expenses on the enterprises of grain processing industry factors which influence on the process of moistening and the new type of proportional metering device of grain and water is offered on principle are certain.
An increase of efficiency of moistening of grain is in machines and vehicles grain processing enterprises
Keywords: зволоження; водоструменеві машини; пропорційний дозатор; відокремлення оболонок